Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε το Αθλητικό Σωματείο Αμπελακίων “Άγιος Γεώργιος” παρευρέθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα ο Λαρισαίος πολιτικός αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους για μια χρονιά γεμάτη αθλητικές εκδηλώσεις. 

Ο Χρήστος Καπετάνος έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Αθλητικό ποδοσφαιρικό Σωματείο Αμπελακίων “Άγιος Γεώργιος” καθώς ο μεγάλος του γιος Δημήτρης είναι μέλος της ποδοσφαιρικής του ομάδας.

Αφού συνεχάρη τον πρόεδρο, Αντώνη Χασιώτη για την εξαιρετική διοργάνωση ο βουλευτής δήλωσε τα ακόλουθα:

«Παρευρέθηκα με ιδιαίτερη χαρά στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος των Αμπελακίων “Άγιος Γεώργιος”. 

Καμαρώνω ιδιαίτερα ως γονέας καθώς στην ποδοσφαίρική ομάδα του Αθλητικού αυτού Σωματείου παίζει ο μαγάλος μου γιος, ο Δημήτρης. 

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό τόσο κατά την παιδική ηλικία όσο και στη μετέπειτα ζωή του αποτελεί πυξίδα για το ήθος και τον χαρακτήρα του ανθρώπου.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Χασιώτη για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για όλα αυτά που προσφέρει καθημερινά, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.

Καλή Χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική»!