Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, παρευρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ., Χρήστος Καπετάνος.
Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται εντός των νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο του χθεσινού εορτασμού των Αγίων Ενδόξων και Ιαματικών Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, ενώ πλήθος πιστών προσήλθαν στο εκκλησάκι για να τιμήσουν τη μνήμη τω Αγίων.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο κ. Καπετάνος συνομίλησε με νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου .
Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για τα τρέχοντα ζητήματα του νοσοκομείου, την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID τα τελευταία τρία χρόνια και επιπλέον, για ελλείψεις που παρουσιάζονται σε αναλώσιμα και σε ιατροτεχνολογικά μέσα καθώς και για τα προβλήματα που παρουσιάζονται από την έλλειψη προσωπικού.

«Επισκέφθηκα σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, επ’ ευκαιρίας της εορτής των Αγίων Αναργύρων και για ακόμη μία φορά διαπίστωσα το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλει το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, επί καθημερινής βάσεως για να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ασθενείς. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των δύο νοσοκομείων της πόλης παρέχει ασφάλεια, ενισχύοντας την πίστη και την πεποίθηση στους πολίτες ότι θα τύχουν της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης και ότι όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται με ετοιμότητα, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.
Ωστόσο, τα προβλήματα πάντα υπάρχουν, αλλά είναι δεδομένο ότι σε ένα τόσο σημαντικό φορέα υγείας στην καρδιά της πόλης, που αναλαμβάνει μεγάλο αριθμό περιστατικών από το νομό αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία, η στήριξη όλων μας που απαιτείται για την αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων πρέπει να είναι αμέριστη και ανεπιφύλακτη και μέσω συνεργειών και συνεργασιών θα αντιμετωπίζονται ικανοποιητικά όλα τα προβλήματα.

 

Σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συμμερίζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται και ότι στέκεται αρωγός στον καθημερινό τους αγώνα, στο μέτρο που οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Κανείς μας δε θα πρέπει να ξεχνάει το άοκνο έργο των εργαζομένων στα δύο νοσοκομεία της πόλης μας τα προηγούμενα χρόνια, όταν η πανδημία του κορωνοϊού βρισκόταν σε έξαρση και για το λόγο αυτό, τους οφείλουμε τις θερμές ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος μετά το πέρας της συνάντησης.
Τέλος, συνέχισε ο Λαρισαίος πολιτικός, «θέλω να συγχαρώ τον Διοικητή του Γ.Ν.Λ. κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, την Αντιπρόεδρο του ΔΣ κ. Κατερίνα Σακελλαρίου, το μέλος του Δ.Σ κ. Κώστα Πάνο την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Βασιλική Ζήση και την Διευθύντρια Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Δήμητρα Σαρακατσάνου, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς, για το έργο που επιτελούν, πολλές φορές πέρα και πάνω από ωράρια εργασίας ή Σαββατοκύριακα.