Τον Υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Σπανάκη επισκέφτηκε στο Υπουργείο ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος μαζί με αντιπροσωπεία αναπληρωτών καθηγητών της ΔΥΠΑ Λάρισας για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση των εργασιακών ζητημάτων που αφορούν το Νομό Λάρισας και όχι μόνο.

Η επόμενη μέρα της Θεσσαλίας είναι γεγονός και ο Λαρισαίος βουλευτής μεταφέρει καθημερινά τα πολλαπλά ζητήματα που προκύπτουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έθεσε στον Υφυπουργό θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας ιδιαίτερα για το Νομό Λάρισας ενώ έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος για θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της τεχνικής εκπαίδευσης στις επαγγελματικές σχολές, τονίζοντας την ανάγκη της μόνιμης στελέχωσης με επιπλέον προσωπικό για τις Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας.

Κατά την έξοδο του από το Υπουργείο Εργασίας ο Χρήστος Καπετάνος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Σπανάκη παρουσία και εκπροσώπων της Σχολής Μαθητείας της ΔΥΠΑ Λάρισας για να του μεταφέρω ζητήματα που άπτονται του τομέα της εργασίας και αφορούν κυρίως τον Νομό Λάρισας, ο οποίος δοκιμάστηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες, με ορατά αποτελέσματα σε όλους τουε τομείς.

Ακόμη συζητήσαμε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον και την αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης στις επαγγελματικές σχολές της ΔΥΠΑ Λάρισας.

Ευχαριστώ πολύ τον Υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Σπανάκη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που του παρέθεσα και την άμεση και ενεργή αντίληψη του, στα θέματα αυτά.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα».