Νίκη Βόλου και ΑΕΛ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στο Πανθεσσαλικό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super League 2.

Η Λάρισα μετά την ισοπαλία, απομακρύνθηκε στους πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Οι «βυσσινί» στο 18’ πήραν το προβάδισμα. Με κεφαλιά του Πεντρόσο, μετά από σέντρα του Μαυριά, η ΑΕΛ έκανε το 0-1 στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Βόλου κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Στο 28’ σέντρα του Αναστασίου, κεφαλιά του Γαβριηλίδη και 1-1 για τη Νίκη.

Στο 65’ και 68’ η Λάρισα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Παπαγεωργίου γέμισε στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Πεντρόσο που από κοντά αστόχησε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στο 65’ και τρία λεπτά μετά, ο Νίνο από πλάγια θέση και μέσα στην περιοχή, θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκαραβέλη.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75′ Μιράντα), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Λίταινας (70′ Πέττας), Παναγιωτίδης (86’ Μακατσάρια), Πολίτης, Τζιώρας (46′ Κάσσος).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86’ Θωμαΐδης), Κοσσονού (65′ Νίνο), Πεντρόζο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς.

liganews.gr