Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος συνεχίζει το αφιέρωμα του στον μοναδικό Guiseppe Tornatore και τον σπουδαίο Ennio Morricone στο Las Ramblas Spitaki, Βελίκα Αγιάς.

Άλλη μία αξέχαστη κινηματογραφική συνεργασία τους έρχεται να απογειώσει τη δράση Ennio on Big Screen σε νέα ημερομηνία – Πέμπτη 10/08/2023-κατόπιν αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών.

Δεύτερη προβολή «Μαλένα» (Malena), ένα ρομαντικό δράμα εποχής με επίκεντρο την ανάγκη επιβίωσης, τον εμμονικό έρωτα, την απώλεια αλλά και την ελπίδα για λύτρωση μπροστά στον κοινωνικό εξευτελισμό και την απόγνωση.

Έτος κυκλοφορίας: 2000
Πρωταγωνιστές: Monica Bellucci, Guiseppe Sulfaro
Ημερομηνία και Ώρα προσέλευσης: Πέμπτη 10 Αυγούστου, 21:00
Ώρα προβολής: 22:00
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2494056855, 6948585536

Oι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το καθιερωμένο cocktail "Εnnio", που δημιουργήθηκε από τους Στέφανο Δραγανιδάκη και Γιώργο Ζιώγα. Αποτελεί το ποτό που συνοδεύει τις εκδηλώσεις του συλλόγου, αφιερωμένο στο Maestro, εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του, δίνοντας την ευκαιρία στον παρευρισκόμενο να συνδυάσει την οπτικοακουστική αδρεναλίνη των θεμάτων του maestro, με ένα απολαυστικό σύγχρονο Aperitivo, από διαχρονικές ιταλικές νότες όπως τα Μartini Rubino & Βitter.

Extra Tip: Το cocktail είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, οπότε μπορεί κάποιος να το απολαύσει πριν από ένα γεύμα αλλά και μόνο του σαν απλό cocktail.

Είσοδος ελεύθερη.

Καλή απόλαυση!