Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου η Δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων (ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ), στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου μας.

Πιο συγκεκριμένα, η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, Μπακαρού Παρασκευή, ανέπτυξε τη θεματολογία «Η συμμετοχή και η προσφορά της Τρίτης Ηλικίας στην σύγχρονη κοινωνία», όπου μέσα από ανοιχτή συζήτηση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να προβληματιστούν γύρω από το θέμα και να αλληλεπιδράσουν, καταλήγοντας πως η κοινωνική συμμετοχή και προσφορά των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας αποτελεί ασπίδα προστασίας για τα ίδια τα άτομα.

Στη δράση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γεροβασίλης Αθανάσιος, ο οποίος τόνισε «Είμαστε κοντά στην Τρίτη Ηλικία και αποτελεί στόχο μας η ουσιαστική υποστήριξή της μέσα από δράσεις που ξεκίνησαν και θα ακολουθήσουν».

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βαρακλιώτη Ντίνο για την παρουσία, την Πρόεδρο του Συλλόγου Τρίτης Ηλικίας ’Ο Αχιλλεύς’ κα Στράτου Ελένη για την υποστήριξη της δράσης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων Υλοποιείται από τον Δήμο Φαρσάλων στα πλαίσια της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων(Συνεχιζόμενη Δομή)». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου Τ.Κ 40300 ,Φάρσαλα

Τηλ 2491350167-168,e-mail.:k.koinotitas@dimosfarsalon.gr

-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών

Τηλ.2491025805, 2491305022 e-mail:kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr