Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη κατέρχεται ο Θάνος Γκουγκλιάνας . Για μεγάλο χρονικό διάστημα δραστηριοποιήθηκε κυρίως σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης petshop- grooming στην Λάρισα.

Παράλληλα, είναι ραδιοφωνικός συμπαραγωγός στην εκπομπή <<Μαλλιά Κουβάρια >> στην φιλόξενη συχνότητα του pressing 90,1.

 Σε συνεργασία με την ομάδα φιλόζωων  <<Αδέσποτα Ζώα Λάρισας >> και δεκάδες εθελοντές αλλά και ως μέλος της Κοιν.Σ.Επ<<Ασπίδα >> έχει συνδράμει σε δεκάδες δράσεις οι οποίες επιγραμματικά είναι οι εξής :

1) Τρεις δράσεις μαζικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων επικουρικά με τις στειρώσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Καταφύγιο ζώων.

2) Εκατοντάδες περιθάλψεις-διασώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

3) Δεκάδες υιοθεσίες αδέσποτων ζώων

4) Σίτιση αδέσποτων σε πολλά σημεία του νομού.

5) Διαχείριση σίτισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων επι Covid, με δεκάδες εθελοντές σε συνεργασία με τον Δήμο.Η βράβευση του Δήμου Λαρισαίων απο την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

6) Δεκάδες δράσεις σε σχολεία και ΚΔΑΠ της πόλης με ενημερώσεις σχετικά με την ευζωια των ζώων και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

7 )Φιλοζωικές δράσεις στο σεισμόπληκτο νομό μας ,τις πυρόπληκτες  Εύβοια και Ηλεία, στον φονικό σεισμό της Τουρκίας αλλά και μια ομάδα έτοιμη να συνεισφέρει εθελοντικά σε ειδικές συνθήκες όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

8) Δράσεις καθαρισμού δημόσιων χώρων σε διάφορα σημεία της Λάρισας.

Ο ίδιος σχετικά με την υποψηφιότητά του με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» σημειώνει τα εξής:

''Θεωρώ αυτονόητη την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.  Αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε επιβάλλεται η σύγκρουση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Αυτό δεν είναι εφήμερο προεκλογικό αφήγημα ,είναι στάση ζωής.

 Δεν αποδέχομαι επ' ουδενί κανέναν βαρύγδουπο προσωπικό παραπλανητικό χαρακτηρισμό ,παρά μόνο αυτόν του σύγχρονου Λαρισαίου πολίτη με ότι αυτό συνεπάγεται. ".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις αλλά και το πλάνο διαχείρισης που επιβάλλεται να υλοποιηθεί θα βρίτε στο λογαριασμό του facebookThanos Gouglianas.