Την Τρίτη 19/12/2023 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παράρτημα Ρομά Τυρνάβου με τους μαθητές τμημάτων ΖΕΠ του 4ου Δημοτικού και τη χορωδία του Σχολείου.

Η γιορτή ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη χορωδία του 4ου Δημοτικού Σχολείου, υπό την καθοδήγηση της μουσικού. Στη συνέχεια, οι μαθητές των τμημάτων ΖΕΠ απόλαυσαν την αφήγηση ενός παιδικού παραμυθιού από την Κοινωνική Λειτουργό και την Παιδαγωγό του Παραρτήματος. Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν δώρα στους μαθητές των τμημάτων ΖΕΠ και εδέσματα σε όλους. Το Παράρτημα Ρομά πλημμύρισε παιδικές φωνές και μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα.
Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου κ. Μπλάκου Θεοδώρα, την Κοινωνική Λειτουργό κ. Γαλάνη Ζωή, τη μουσικόκ.Γώγου Βίβιαν και τις Παιδαγωγούς του σχολείου για την όμορφη συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Παραρτήματος Ρομά, τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.