Ολοκληρώθηκε, την Τρίτη 7η Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα Εκδηλώσεων  του Γενικού Λυκείου Αμπελώνα η 2η συνάντηση φορέων του Δήμου Τυρνάβου, που ως στόχο έχει την δημιουργία ενός Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας. Η πρωτοβουλία αυτή, του Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ με την συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου, έφερε σε επαφή φορείς και συλλόγους του δήμου μας ευελπιστώντας στη σύσταση ενός δικτύου φορέων, το οποίο θα φέρνει σε διάλογο τις ανάγκες της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας αναφορικά με ζητήματα ψυχοκοινωνικής υγείας και πρόληψης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και φορείς για την παρουσία τους, την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο, την έκθεση των αναγκών τους καθώς και τις προτεινόμενες δράσεις. Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αμπελώνα κ. Αλέξανδρο Γκουντρουμάνη για την παραχώρηση του χώρου.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315,email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.