Έφυγε από την Αθήνα με προορισμό το χωριό του. Να δει συγγενείς και φίλους και να περάσει τις διακοπές του κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς η βόλτα είχε αφετηρία αλλά όχι και τερματισμό. Ο λόγος για τον 77 χρονών, Αναστάσιο Βασιλειάδη με καταγωγή από την Κρήνη.

Σύμφωνα με το krinilive.gr, ο άτυχος 77χρονος, οδηγός ΙΧ κατά το ταξίδι του από την Αθήνα συγκρούστηκε λίγο έξω από τον Παλαμά, στο ύψος της διασταύρωσης με το Βλοχό με φορτηγό αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο και κλήθηκε η Πυροσβεστική του Παλαμά για τον απεγκλωβισμό. Δυστυχώς για τον ίδιο ήταν αργά μιας και είχε εκπνεύσει. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η αστυνομία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Στην ανακοίνωσή της για το θανατηφόρο τροχαίο η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:  

Χθες, 29-07-2023, το πρωί, στην περιφερειακή οδό Παλαμά, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με ελκυστήρα Δ.Χ. που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας.

Ο 77χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου, όπως ενημερωθήκαμε λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.