Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 55χρονου άνδρα, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο των Τρικάλων, δεμένος χειροπόδαρα, φασκιωμένος με σεντόνι και με βαμβάκι στο στόμα και τα αυτιά του.

Στον Alpha μίλησε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος ανέλαβε την νεκροψία νεκροτομή της σορού και εξήγησε πως ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε πνιγμονή, που συμβαίνει όταν εισρέει κάτι εξωγενές στις αεροφόρους οδούς. Όπως ανέφερε, λόγω της κατάστασης της σορού, που ήταν σε προχωρημένη σήψη κρίθηκε απαραίτητη η συμβολή τοξικολογικής διερεύνησης

Παράλληλα είπε πως ένας βίαιος ασφυκτικός θάνατος δεν σημαίνει κατ'  ανάγκη εγκληματική ενέργεια, ενώ στο σώμα του θανόντος δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις. Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τον κ. Κραββαρίτη είναι όλα να έγιναν μεταθανάτια.

Επομένως, καταλήγοντας ο ιατροδικαστής ανέφερε, ότι αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να δώσουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του 55χρονου με πιθανό το ενδεχόμενο να επρόκειτο για ένα παθολογικό ζήτημα με εισρόφηση γαστρικών υγρών και μετά τον θάνατό του να υπήρξε παρέμβαση άλλου ατόμου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή επιχείρηση της περιοχής, ωστόσο το γεγονός πως δεν είχε εμφανιστεί  για δύο ημέρες στην εργασία του έκανε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν την αστυνομία, καθώς γνώριζαν πως διέμενε μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Νωρίς το πρωί αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν τον 55χρονο νεκρό, φασκιωμένο με σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα, καθισμένο στον καναπέ, ενώ κατά την αστυνομική έρευνα δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης ή πάλης.

Όπως αναφέρουν γείτονες του εκλιπόντος τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του ήταν φιλήσυχοι άνθρωποι, που δεν είχαν απασχολήσει τη γειτονιά. Ο 55χρονος μάλιστα ήταν γνωστός στην περιοχή και ιδιαίτερα δραστήριος καθώς στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

newsbomb.gr