Τρεις νέοι υποψήφιοι προστέθηκαν στη μεγάλη ομάδα του Συνδυασμού “Νέα Δύναμη” του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη. Η μία υποψήφια είναι η κυρία Ελευθερία Σκρίμπα, ο Δήμου Κώστας και ο κύριος Αντώνης Χασιώτης.
Η κ. Ελευθερία Σκρίμπα είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και μένει μόνιμα στο Χειμάδι.
Είναι Κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και εκπαιδευτικός σε ΕΕΕΕΚ.
Είναι Πρόεδρος του ΜΕΣ Χειμαδίου. Ασχολείται με τα κοινά και έχει μεγάλη αγάπη για το χωριό που διαμένει  και γενικότερα για το Δήμο Τεμπών.
Ελευθερία Σκρίμπα
Η κ. Σκρίμπα επέλεξε να είναι υποψήφια στο πλευρό του Δημάρχου Τεμπών, διότι πιστεύει ότι είναι ένας άνθρωπος ανιδιοτελής και με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς για τον τόπο του.
Αντώνης Χασιώτης
Ο κ. Χασιώτης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ παράλληλα φοιτά στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών / Διοίκηση Τουρισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μιλά αγγλικά και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα Ιταλικής, Ισπανικής και Γερμανικής γλώσσας για τον Τουρισμό.
Η αγάπη του για τον αθλητισμό, αλλά και οι ισχυροί δεσμοί με τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής τα Αμπελάκια, τον ώθησαν να συμμετέχει ενεργά και να δραστηριοποιείται στα τοπικά δρώμενα. Από το 2022 έως και σήμερα είναι συνιδρυτής και πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων 2022».
Από το 2002  δραστηριοποιείται  στην Αυτόνομη Κατάδυση σε επαγγελματικό επίπεδο (Open Water Diver A.Instructor-EFR Instructor) και είναι μέλος της PADI από το 1996. Είναι παντρεμένος με τη Αθανασία Τρικαλιώτη η οποία δραστηριοποιείται στο  χώρο της Μόδας του Νυφικού ενδύματος και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Μιχαήλ-Παναγιώτη.
Κώστας Δήμου 
Ο κύριος Κώστας Δήμου κατάγεται από την Αιγάνη, όπου και κατοικεί. Είναι  παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ασχολείται με τα κοινά, όπου έχει ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι. Είναι ταμίας στην ποδοσφαιρική ομάδα της “Αναγέννησης Ολύμπου” στην Αιγάνη και ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την ανάδειξη της συγκεκριμένης ομάδα. Επιθυμεί το καλό του τόπου του και γι’αυτό το λόγο συντάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου Τεμπών.
Ο Δήμαρχος Τεμπών τους καλωσορίζει στο Συνδυασμό και τους εύχεται δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.