Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας (ΠΟΚΕΛ) έστειλε βιβλία στο Δημοτικό Σχολείο Πιτσιδίων, σ’ ένα χωριό κοντά στα Μάταλα της Κρήτης, μετά από πρόσκληση του αναπληρωτή διευθυντή, Γιώργου Αναγνωστάκη, προκειμένου να εμπλουτισθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου και οι μικροί μαθητές ν’ αποκτήσουν ακόμη μια ευκαιρία για πρόσβαση στην ανάγνωση βιβλίων.

Ο διευθυντής σε μήνυμά του ευχαρίστησε το ΠΟΚΕΛ και τον πρόεδρο, Αργύρη Γιουρούκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Τέτοιες γενναιόδωρες πράξεις μας γεμίζουν δύναμη, να συνεχίσουμε το έργο μας ... Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσετε το έργο σας, γιατί έτσι, μέσα από τις πράξεις σας, αναδεικνύετε την αλληλεγγύη και την ευαισθησία που χρειάζεται η Εκπαίδευση σήμερα ...»

Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει τη δράση προσφοράς βιβλίων σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, σε κεντρικές και απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας, αλλά και σε Συλλόγους και Φορείς. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτή τη δράση, μπορεί να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο, στο τηλέφωνο: 6983444094.