Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας έκοψε την πίτα για το 2024, στο «Μεζέ μεζέ», όπου έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου του ΠΟΚΕΛ, με 40 δώρα για όσους κατάφεραν να παρευρεθούν και ήταν αρκετοί.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ ευχαριστούν τα μέλη του ΠΟΚΕΛ, τους φίλους κι όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές) που ήρθαν και πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά, αφού διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και χορό.

Το φλουρί της πίτας ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής, της Καίτης Τσικούρα «Σύνθεση με λουλούδια» και η τυχερή ήταν η Ευανθία Τζαβέλα.

Χαιρετισμό απηύθυναν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας, Μαρία Γαλλιού και ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σίμος κι από το Δήμο Λαρισαίων, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού & Εξωστρέφειας και πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου, Φώτης Τζατζάκης, καθώς και η αιρετή στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας, Μαρία Χάμου.

Παρόντες ήταν και ο διευθυντής του Σχολείου Αστρονομίας, Γιώργος Μπιρσιάνης, οι εκπρόσωποι από τον Ανθρωπιστικό – Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Φιλότης», Αγγελική Καρακαξά, Στέλιος Καρκαντός, Κώστας Ροΐδης και η συντονίστρια από το Εργαστήρι Ποίησης του ΠΟΚΕΛ «Εδώ μας βρίσκει η ποίηση», Βίλυ Χαδουλίτση.