Με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό για την «Τρίτη Ηλικία που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1 Οκτωβρίου» ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος δήλωσε:

"’Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας γι αυτό και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να αισθάνονται, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πως η κοινωνία δεν τους παραμελεί.. Όλοι οι φορείς με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης οφείλουμε να υποστηρίζουμε την τρίτη Ηλικία και να κάνουμε όσο εξαρτάται από μας, καλύτερη την διαβίωσή τους.
Βέβαια η μέρα της αναγνώρισης, της τιμής , της ανθρωπιάς, της κατανόησης και της προσφοράς από μας προς αυτούς είναι και πρέπει να είναι η κάθε στιγμή της ζωής. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε καταθέτοντας ταυτόχρονα αθόρυβα και διακριτικά τον σεβασμό μας για όλα όσα μας πρόσφεραν και για όλα όσα μας χάρισαν.
Οπως  έχουμε δημοσιοποιήσει ήδη στο πρόγραμμα μας για την κοινωνική πολιτική στις άμεσες προτεραιότητες μας ειναι η στήριξη των υπηρεσιών που προσφέρει το “Βοήθεια στο σπίτι”, τα ΚΑΠΗ καθώς  και το ΚΕΠ Υγείας όπως και πολλά αλλά προγράμματα για την Τρίτη Ηλικία".