Το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ (ΕΣΠΑ 2014-2020)βρέθηκε στο 1ο «AlzheimerFestival»που διοργάνωσε η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Με αφορμή τον Παγκόσμιο μήνα Αλτσχάιμερ, πολλές εταιρείες και οργανώσεις ανά την Ελλάδα συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, έχοντας κοινό μήνυμα: Την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer.

Ευχαριστούμε πολύ την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών και την πρόεδρο κα. Σακκά Παρασκευή, για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία.



• Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ είναι δωρεάν και επιχορηγείται στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης «Επιχορήγηση “ΕΠΑΨΥ” για τη δημιουργία Ειδικού Κέντρου Ημέρας για Alzheimer στη Λάρισα» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση.» του Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014 – 2020» με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ).ΤΗΛ: 2410257478