Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση WINE PARIS 2024, που έλαβε χώρα στο Παρίσι στις 12-14/2/2024.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας και αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός της παγκόσμιας βιομηχανίας κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών.

Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε εκθέτες από περισσότερες από 30 χώρες, παρουσιάζοντας μια ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών από όλον τον κόσμο, ενώ την επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες, από διάφορες χώρες.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί μία ακόμη δυναμική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας, την ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου "ΚΑΡΔΑΣΗ Ο.Ε." με αποστάγματα και "ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΓΑΣ Ο.Ε." με κρασιά.

Οι δύο επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό εκθεσιακό περίπτερο και να πραγματοποιήσουν επαφές με εμπορικούς επισκέπτες τόσο από την αγορά της Γαλλίας όσο και από διεθνείς αγορές και τρίτες χώρες, που ενδιαφέρθηκαν και ενημερώθηκαν για το σύνολο των προϊόντων.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Λάρισας ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Αδάμ, ο Υ.ΓΕΜΗ κ. Ιωάννης Ζησάκης και η υπάλληλος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου κ. Αλεξία Τζιότζιου.