Έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Eco Living Scandinavia & Nordic Organic Food Fair, η οποία έλαβε χώρα στις 15-16/11/2023 στο Μάλμο της Σουηδίας.

Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τρεις (3) επιχειρήσεις μέλη του συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στη διεθνή αυτή έκθεση, που είναι η μοναδική και αποκλειστική B2B Έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων για τις χώρες τις Σκανδιναβίας και αποτελεί τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να γνωρίσει μια επιχείρηση αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς και αντιπροσώπους από Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία.

Η έκθεση είναι διπλή και διεξάγεται στον ίδιο χώρο, αλλά σε ξεχωριστά τμήματα:

Eco Life Scandinavia: αφορά τα συμβατικά – φυσικά προϊόντα (9η χρονιά ως διπλή έκθεση)

Nordic Organic Food Fair: αφορά καθαρά και μόνο τα βιολογικά προϊόντα (διοργανώνεται από το 1999).

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση ανοίγει την πόρτα στη Σκανδιναβική αγορά, αφού η Σκανδιναβία αποτελεί την Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην αγορά και κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων. Κατ' επέκταση, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις απευθύνονται σε ένα πολύ καλά ενημερωμένο καταναλωτικό κοινό που ξέρει να εκτιμά την αξία των φυσικών και βιολογικών προϊόντων.

Η έκθεση προσφέρει στους εκθέτες B2B matchmaking πλατφόρμα δίνοντάς τους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουνστοχευμέναmeetings κατά τη διάρκειά της με χονδρεμπόρους και διανομείς, μεγάλους εισαγωγείς & εξαγωγείς, ιδιοκτήτες και αγοραστές μεγάλων Delicatessen και αγοραστές μεγάλων σουπερμάρκετ, αντιπροσώπους λογικών προϊόντων, αντιπροσώπους φυσικών & βιολογικών προϊόντων, υπεύθυνους τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, catering & Restaurant, Foodservice – Public & Private και οnlineretailers.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετείχε με τις κάτωθι επιχειρήσεις – μέλη του:

ENIA FOODS IKE ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Πολύδενδρος ΙΚΕ επεξεργασία και εμπορία ελληνικών ξηρών καρπών συμβατικών και βιολογικών

Petrou Nuts

Ανώνυμη Εταιρία Παραγωγής, Επεξεργασίας και Διάθεσης Ξηρών Καρπών Παραγωγή στραγαλιών και επεξεργασία άλλων ξηρών καρπών.

Τον Φορέα εκπροσώπησε στην έκθεση η Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου κα Κ. Τζήκα, ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Γ. Τσιαπλές, η Διοικητική Προϊσταμένη κα Κ. Τσολάκη και η Προϊσταμένη του Μητρώου – ΓΕΜΗ κα Α. Καρλιγκιώτου