Μετά από 2 χρόνια πανδημίας το ΣΤ’ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων συγκεντρώθηκε στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κοιλάδας, με αφορμή την «Ημέρα των Ηλικιωμένων».

Την Κυριακή το μεσημέρι, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, με φαγητό, μουσική και χορό, τα μέλη των ΚΑΠΗ Ελευθερών-Κοιλάδας-Λουτρού-Ραχούλας-Αμυγδαλέας και Μάνδρας διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν παρόμοιες εκδηλώσεις, δωρεάν εκδρομές, καθώς και πολλές ακόμα δράσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Διαφημίσεων, κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, δημοτικός σύμβουλος κ. Μάκης Γιαννακόπουλος, ο γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άκης Νασιώνας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης κος Μποτζόρλος, η προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών, Απασχόλησης και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Λαρισαίων, κα Βασιλική Δοβλατανιώτη, ο πρόεδρος Ελευθερών, κ. Δημήτριος Νταγγάρας, Κοιλάδας, κ. Κωνσταντίνος Κερμελίδης, Λουτρού, κ. Ευθύμιος Αγγέλης, Ραχούλας, κ. Αναστάσιος Γώγουλος, Μάνδρας, κ. Σπύρος Κάδογλου, Αμυγδαλέας, κ. Γιώργος Μητράκας και η κοινωνική λειτουργός του ΣΤ’ ΚΑΠΗ, κα. Αντιγόνη Μπουχώρη.

Ευχαριστούμε θερμά την Αθηνά Πολυμέρου και την ορχήστρα της που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.