Εκτός από τα στοιχήματα σε διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν την τοποθέτηση στοιχημάτων σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

 

Στην πραγματικότητα, η μεταγραφική περίοδος είναι μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους του έτους που οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με ανυπομονησία. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε στοίχημα για το ποιος πιστεύετε ότι θα αλλάξει ομάδα σύντομα.

 

Οι παίκτες μετακινούνται μεταξύ ομάδων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της χειμερινής διακοπής, συνάπτονται συμφωνίες χορηγίας και τηλεοπτικές συμφωνίες και οι ιδιοκτήτες των συλλόγων ξοδεύουν μεγάλα ποσά για πολλά υποσχόμενους παίκτες προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τις καλύτερες μεταγραφές.

 

Από την Premier League μέχρι τη La Liga, από τη Serie A μέχρι την Bundesliga, οι στοιχηματικές εταιρείες είναι πάντα έτοιμες να αντιδράσουν στις τελευταίες φήμες περί μεταγραφών που κάνουν πρωτοσέλιδα.

 

Εκτός του ότι κάνουν το καλοκαίρι πιο συναρπαστικό, όλες οι υποθέσεις και οι ειδήσεις που ακολουθούν, μεταφράζονται σε μια συναρπαστική στοιχηματική αγορά.

 

Περίοδος μεταγραφής

 

Υπάρχουν δύο περίοδοι κατά τη διάρκεια του έτους που πραγματοποιούνται οι μεταγραφές: στην προετοιμασία και κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής.

 

Στην πραγματικότητα, για ορισμένους παίκτες ή προπονητές που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν πολύ πριν από το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου.

 

Γιατί να τοποθετήσετε στοίχημα στην περίοδο μεταγραφής;

 

Το στοίχημα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να οδηγήσει σε ελκυστικές αποδόσεις και, πάνω απ' όλα, σε πολλή διασκέδαση. Κάνει τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

 

Μια προφανής πτυχή του στοιχήματος μεταγραφών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ότι διατηρεί τον ενθουσιασμό ζωντανό, ενώ το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διακοπή.

 

Όλοι περιμένουν την άφιξη του Αυγούστου για να παρακολουθήσουν τις μεταγραφικές φήμες- γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα;

 

Ένα μεγάλο μέρος όσων θα διαβάσετε μεταξύ των εφημερίδων και των ιστοσελίδων αναφοράς θα είναι μόνο κουτσομπολιά, ενώ ένα μικρό ποσοστό όσων λέγονται θα είναι αληθινά.

 

Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχετε ακούσει πολλές φήμες για υποθετικές μεταγραφές. Και θα πρέπει να καταλάβετε ποιες ειδήσεις μπορείτε να εμπιστευτείτε

 

 

 

 

Στοίχημα στη μεταγραφική περίοδο: Ξεκινώντας με το αριστερό

 

 

Η παρακολούθηση της εξέλιξης της μεταγραφικής περιόδου θα σας δώσει μια σαφώς καθορισμένη εικόνα για τη μελλοντική σεζόν.

 

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται προ των πυλών, θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα: ακριβέστερη γνώση των μεταγραφών που έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ των συλλόγων, εξοικείωση με τις νέες τακτικές αποφάσεις των ομάδων, σαφή εικόνα των στόχων που έχουν θέσει οι ομάδες και της υποθετικής κατάταξης στο τέλος του έτους και πολλά άλλα.

 

Σε γενικές γραμμές, οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι οι εξής:

 

  • Θα αλλάξει παίκτης ή προπονητής την ομάδα του;
  • Ποια ομάδα θα επιλέξει ο παίκτης ως τον επόμενο προορισμό του;
  • Ποιος προπονητής θα απολυθεί στη συνέχεια;
  • Ποια θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή;
  • Οι πιθανές μεταγραφές μιας συγκεκριμένης ομάδας.

 

Οι 5 πιο ακριβές μεταγραφές παικτών όλων των εποχών

 

  1.  2017, Νεϊμάρ. Από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222,00 εκατομμυρίων ευρώ.
  2. 2018, Κιλιάν Εμπαπέ. Από τη Μονακό στην FC Paris Saint-Germain έναντι 145,00 εκατομμυρίων ευρώ.
  3. 2019, Ζοάο Φελίξ. Από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 126,00 εκατομμυρίων ευρώ.
  4. 2023, Έντσο Φερνάντες.  Από την Μπεντίκα στην Τσέλσι έναντι 121,00 εκατομμυρίων ευρώ.
  5. 2019, Αντουάν Γκριεζμάν. Από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα έναντι 120,00 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Ποια είναι τα καλύτερα πρωταθλήματα για στοιχήματα μεταγραφών;

 

Η επιλογή μπορεί να διαφέρει με βάση πολλούς παράγοντες: τις ομάδες και τους σχετικούς παίκτες, την ανανέωση μιας ομάδας, και επομένως τους στόχους που θέτει για το επόμενο έτος.

 

Συχνά είναι οι προσωπικές προτιμήσεις που μας κάνουν να επιλέγουμε το πρωτάθλημα στο οποίο θα τοποθετήσουμε στοίχημα. Σίγουρα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν εξέχουσα θέση στις καρδιές των παικτών, καθώς τείνουν να προσφέρουν περισσότερη ψυχαγωγία.

 

Η αγγλική Premier League είναι ένα από αυτά, μια διοργάνωση με ισχυρή οικονομική δύναμη, στην οποία οι πιο ισχυρές ομάδες διοικούνται από εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ορισμένα άλλα πρωταθλήματα που αξίζει να εξεταστούν είναι η Serie A, η La Liga και η Bundesliga.