Ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιώργο Ντόντο, Βασίλη Σίμο,  Χρήστο Κρικώνη, Ζήση Γκανάτσιο και τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Νικολάου, Χρήστο Κακαγιάννη, Παναγιώτη Γκατζόγια και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλη Γκουντή, καθώς και τους τοπικούς συμβούλους Γιώργο Λιόγκα, Τίνα Μαργαρίτη και Όλγα Μπακαγιάννη - Φασούλα και πλήθος πιστών παρακολούθησαν σε ατμόσφαιρα θρησκευτικής κατάνυξης και ευλάβειας τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 την κορύφωση του Θείου Δράματος με την Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και την Περιφορά του Επιταφίου.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο κ. Μανώλης  παρέστη στον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου, λειτουργούντος του ιερέως πατρός Γεωργίου.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου, ο κ. Μανώλης, μετά των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, τοπικών Προέδρων και Συμβούλων και πλήθους πιστών παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου και συμμετείχε στην Περιφορά του Επιταφίου.

Η πομπή συνόδευσε με κατάνυξη και ευλάβεια τον Επιτάφιο κατά την περιφορά του σε κεντρικούς οδούς της κωμοπόλεως Συκουρίου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε χωριά του δήμου Τεμπών και προσκύνησε τους Επιτάφιους.