Ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομής Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 αγιασμός στο προπονητήριο των Δένδρων.

Παρόντα ήταν όλα τα παιδιά των ακαδημιών καθώς και οι προπονητές τους κ. Γιώργος Καμάκας (Κ19), Γιάννης Βασιλείου – Κώστας Νεμπεγλέρας (Κ17), οι γυμναστές και οι φροντιστές τους. Αφού τελέστηκε ο αγιασμός από τον πάτερ Ιωάννη της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιάννουλης ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ιωάννης Νταβέλης ευχήθηκε σε όλους υγεία, πρόοδο κι επιτυχίες στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στη συνέχεια μίλησε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος επίσης ευχήθηκε πρώτα απ’ όλα υγεία – καλή κι επιτυχημένη πορεία την οποία και υποσχέθηκε να παρακολουθεί συμμετέχοντας τακτικά σε επιλεγμένες προπονήσεις τους σε συνεργασία με το τεχνικό team των ακαδημιών.

Παρόντες εκ μέρους της διοίκησης για τις ευχές και για να ενθαρρύνουν τις φετινές προσπάθειες ήταν και ο οικονομικός δ/ντής κ. Τάσος Χριστακόπουλος, παρούσα η Υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης και δημοσίων σχέσεων κα Δήμητρα Βασιλάκου και ο υπεύθυνος marketing κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους και ειδικά στην ΑΕΛ Κ17 η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο στις 13:οο για την 1η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο γήπεδο των Δένδρων.