Λίγες μέρες πριν ο Ηρακλής Λάρισας παραχώρησε τον Χρήστο Παπαδόπουλο στην Τζένοα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και ένας ακόμη παίκτης του που ίσως μετακομίσει στην Ιταλία.

Πρόκειται για τον Κώστα Κουτζαηλία, τον οποίο εντόπισαν άνθρωποι της Τορίνο στο «1ου Scouting Camp» που οργάνωσαν οι Θεσσαλοί. Ο κεντρικός χαφ της Κ16 του Ηρακλή Λάρισας θα πάει από τις 4 έως τις 7 Απριλίου στη γειτονική χώρα για να περάσει από δοκιμαστικό στην Τορίνο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής Λάρισας: «Μπορεί η αγωνιστική δράση στην Super League 2 να έχει σταματήσει αλλά οι επιτυχίες για τον Ηρακλή Λάρισας δεν σταματούν.

Μετά την πραγματοποίηση του «1ου Scouting Camp» που υλοποίησε με επιτυχία ο Ηρακλής και οδήγησε στην υπογραφή συμβολαίου του Χρήστου Παπαδόπουλου με την Genoa, οι σκάουτερ της Τορίνο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, τον κεντρικό χαφ της Κ16 του Ηρακλή και αρχηγού της Μικτής ΕΠΣΝ Λάρισας Κωνσταντίνο Κουτζαηλία.

Οι ιθύνοντες της Τορίνο με επίσημη πρόσκληση προς τον σύλλογό μας, καλούν τον Κώστα Κουτζαηλία σε επίσημο δοκιμαστικό από 4 - 7 Απριλίου στο Τορίνο.

Ο Ηρακλής Λάρισας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στον Κώστα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το όνειρό του».

a-sports.gr