Από τις 23 Μαρτίου μέχρι την Πρωτομαγιά, ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς επηρεάζοντας αρνητικά τέσσερα ζώδια.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα με τον Άρη στους Ιχθύς. Ποια είναι;

Τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες είναι τα ζώδια που θα δεχθούν την μεγαλύτερη πίεση, σύμφωνα με το bovary.gr. Τις επόμενες έξι περίπου εβδομάδες λοιπόν μπορεί αυτά τα ζώδια να βιώσουν έντονα συναισθήματα θυμού και να πουν ή να κάνουν πράγματα που θα τα μετανιώσουν.

Τα άτυχα ζώδια του Απριλίου - Θα έχουν προβλήματα και εντάσεις

Δίδυμος

Το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να προκύψουν θέματα οικονομικά και να πιεστείτε να βρείτε λύσεις ή να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με μέλη της οικογένειας σας.

Παρθένος

Τρίτα άτομα θα σας βάζουν λόγια με αποτέλεσμα να υπάρχουν καβγάδες στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε περιττές κουβέντες που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Θα έχετε απότομη συμπεριφορά στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε φίλους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες και καβγάδες. Γενικά θα είστε ανήσυχοι, πιεσμένοι και δεν θα βρίσκετε πουθενά ηρεμία. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Ιχθύς

Ο Άρης θα σας κάνει επιθετικούς και ανυπόμονους και η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Εκεί που θα είστε καλά, ξαφνικά θα νιώθετε απογοήτευση και θλίψη. Θα γίνετε ειρωνικοί και θα αντιδράτε με άσχημο τρόπο, ακόμα και για ασήμαντα ζητήματα.