Νωρίς το πρωί η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντας χώρο σε πολλά πράγματα να έρθουν στην επιφάνεια. Η ανάγκη να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων και να εξωτερικεύσετε τις προσωπικές ανάγκες θα κινεί τα βήματά σας. Προσοχή λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η ενέργειά σας είναι δυνατή και νιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε ακόμη και βουνά. Δώστε προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και ειδικά εάν πρόκειται για ομάδες ανθρώπων.

Για τους Ταύρους, θέλετε να αλλάξετε πράγματα αυτή την στιγμή. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στην κοινωνικότητά σας χωρίς όμως να πιέσετε τις καταστάσεις ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με βήματα αργά και σταθερά. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές αλλά θα πρέπει να μπορέσετε να τις εμπεριέχετε δημιουργικά με αντικειμενικά κριτήρια σε γειωμένες καταστάσεις.

Για τους Καρκίνους, σκέψεις σήμερα μπορεί να σας επηρεάζουν σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο θα είναι αρωγός στα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε γρηγορότερα. Δώστε χώρο σε ότι είναι κινητοποιημένο και προχωρήστε κατά περίπτωση το πρόγραμμα σας σήμερα.

Για τους Παρθένους, η διαίσθησή σας είναι πολύ βοηθητική σήμερα. Μπορείτε να κάνετε πράγματα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία αλλά θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες ειδικά σε ότι αφορά την δυναμική και ικανότητα των άλλων.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι έντονη σήμερα αλλά η συνεργασία θα μπορούσε να είναι περισσότερο ωφέλιμη εν τέλει. Δώστε χώρο στους συνεργάτες ή τους ανθρώπους που εκτιμάτε για να σας εκφράσουν τις ιδέες τους.

Για τους Σκορπιούς, έχετε βάλει μεγάλους στόχους και το σημαντικότερο είναι πως γνωρίζετε την δυναμική που χρειάζεται να καταβάλετε για την επίτευξή τους. Σήμερα όμως θα πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτη/ος και προσαρμοστική/ός σε ότι κινητοποιηθεί.

Για τους Τοξότες, δύσκολη εποχή για πρίγκιπες και το βιώνετε έντονα το τελευταίο διάστημα. Σήμερα αν καταφέρετε να εμπεριέχετε τις εμπνεύσεις και τις νέες ιδέες δημιουργικά στα σχέδιά σας μπορείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Καλύτερα να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και να περιμένετε να ορθοδρομήσει ο Ερμής.

Για τους Αιγόκερους, ένα προσωπικό θέμα που αφορά είτε τα προσωπικά σας είτε ένα εργασιακό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Κρατήστε σταθερή στάση μόνο στην περίπτωση που είστε σίγουρη/ος πως έχει αντικειμενικές βάσεις.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν προκλήσεις κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας αυτή την περίοδο. Σήμερα αφήστε περιθώρια αλλαγής και προσαρμοστικότητας εάν αυτό είναι ωφέλιμο για την πορεία και εξέλιξη της κατάστασης που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σταθερά και γειωμένα βήματα. Δεν είναι στιγμή να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και οι σκέψεις θα πρέπει να είναι καθαρές πριν την όποια απόφαση ή δράση σας.