Η Σελήνη εξακολουθεί να περνά από το ζώδιο του Ταύρου δίνοντας την αίσθηση ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με ζητήματα που μπορούν να σας προσφέρουν προσωπική υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Δία και τον Ουρανό συνδυαστικά με την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει περισσότερο άκαμπτη/ο γι' αυτό έχετε το νου σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή για δραστικές αποφάσεις λόγω του Ερμή ανάδρομου αλλά δίνονται ευκαιρίες μέσα από γεγονότα να δείτε ποίον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οικονομικά ζητήματα είναι ανοιχτά.

Για τους Ταύρους, γνωρίζετε πολύ καλά τί είναι αυτό που θέλετε και πως μπορείτε να το φέρετε στην ζωή σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση και μην χρονοτριβείτε. Μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής κάντε τις κινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να φέρνει τα πάνω κάτω αλλά είναι για καλό σκοπό. Εστιάστε σε ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας και την σύνδεση με το εξωτερικό περιβάλλον.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα μπορούν να προχωρήσουν αυτή την στιγμή ένα βήμα μπροστά ακόμη και αν δεν μπορούν να ολοκληρωθούν λόγω του Ερμή ανάδρομου. Οργανωθείτε κατά περίπτωση και μείνετε ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες χρειάζεται να τις χειριστείτε με το γάντι. Είναι σημαντικό να κάνετε μια καλή αξιολόγηση με αντικειμενικά κριτήρια πριν προχωρήσετε σε τελικές αποφάσεις.

Για τους Παρθένους, παρόλο τις προκλήσεις που έρχονται το τελευταίο διάστημα είναι καλή στιγμή να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Σταθείτε στα δεδομένα και στις λεπτές έννοιες που κρύβονται πίσω από τις λέξεις.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες σας αξίες αλλά και επιθυμίες. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι σας ενεργοποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και εξετάστε τα δεδομένα από την αντικειμενική τους υπόσταση. Το ζητούμενο είναι να νιώθετε ασφαλής και ήρεμη/ος.

Για τους Τοξότες, σήμερα εστιάστε σε ότι έχει πλαίσιο και όρια. Είναι σημαντικό να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική οδό, ανεπηρέαστη/ος από ότι γίνεται γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να παράγετε κάτι το οποίο θα κρατήσει στον χρόνο είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ος σε προτάσεις ακόμη και αν έχουν έντονο το στοιχείο της αλλαγής.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού ή σε προσωπικό επίπεδο είναι ανοιχτά και ζητούν την προσοχή σας. Δράστε κατά περίπτωση αλλά κάντε το. Δεν θα κερδίσετε χρόνο εάν είστε σε αδράνεια. Κάντε απαραίτητες αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Με θάρρος, υπομονή και ανοιχτή την ματιά σας στον στόχο σας.