Μεταξύ 1μμ και 3μμ καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες ιδέες και πληροφορίες χρήσιμες ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου (κυβερνήτη των Διδύμων, χορηγός της Σελήνης) θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην αξιολόγησή τους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μετά το μεσημέρι η επικοινωνία θα μπορούσε να είναι αρκετά βοηθητική αρκεί να είστε σε επαφή με αυτά που λέτε και τον λόγο που τα λέτε. Μηνύματα μπορούν να ακουστούν και να μπορέσετε να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε αρκεί να κάνετε ενέργειες με ευελιξία κυρίως λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου.

Για τους Ταύρους, ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Η διαλλακτική σας στάση ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά θα είναι το κλειδί που θα σας επιτρέψει να ανοίξετε ακόμη και την πιο βαριά καγκελόπορτα.   

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα και να δράσετε προς κατευθύνσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη προβολή σας. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.   

Για τους Καρκίνους, μια καλή ταξινόμηση των σκέψεων σας σήμερα θα είναι σημαντική ενέργεια από μέρους σας. Μπορεί η διαδικασία να μην είναι εύκολη αλλά είναι σημαντική. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ευκολότερο να προχωρήσετε σχέδια και πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε ειδικά από το μεσημέρι και μετά.

Για τους Λέοντες, οργανωθείτε με τον κατάλληλο τρόπο σήμερα σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ειδικότερα αν σχετίζονται με ομάδες ατόμων, φίλους ή συνεργάτες. Είναι σημαντικό να έχετε έναν κοινό στόχο αλλά η επίτευξη του εξαρτάται από την καλή οργάνωση και διαλλακτικότητα μπροστά σε ένα εμπόδιο, ειδικά από το μεσημέρι και μετά.

Για τους Παρθένους, κινητοποιήστε και χρησιμοποιείστε στο μέγιστο το έμφυτό ταλέντο σας να οργανώνετε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα χρειάζονται αναπροσαρμογή ώστε να προχωρήσουν μπροστά με επιτυχία.   

Για τους Ζυγούς, αρκετά υποστηρικτικά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα για να κάνετε εύστοχες κινήσεις ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Χρησιμοποιήστε την ευελιξία και την ευστροφία σας όπου βλέπετε πως χρειάζεται να κάνετε επιπλέον κινήσεις για να φτάσετε στο στόχο σας.

Για τους Σκορπιούς, βαθύτερα συναισθήματα ενδέχεται σήμερα να κινητοποιηθούν μαζί και επιθυμίες οι οποίες ζητούν χώρο και έδαφος για να πραγματωθούν. Συγκεντρωθείτε σε έναν σκοπό και αποφύγετε αποσπάσεις από ανθρώπους ή καταστάσεις οι οποίες προσπαθούν συνειδητά ή ασυνείδητα να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά θα βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας την δυνατότητα να δείτε με μία διαφορετική ματιά σχέσεις και συνεργασίες. Η ευελιξία και ο ενθουσιασμό σας μπορεί να συνδυαστούν προς έναν παραγωγικό στόχο.  

Για τους Αιγόκερους, καλή στιγμή να δείτε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινή σας ζωή και εργασία από μία διαφορετική σκοπιά. Νέες ιδέες έρχονται ως βοήθεια στην υλοποίηση και ανάπτυξη ενός εγχειρήματος που ασχολείστε αυτή την περίοδο.

Για τους Υδροχόους, ευνοϊκή ημέρα η σημερινή ειδικότερα από το μεσημέρι και μετά για να ασχοληθείτε με ότι ποθεί η ψυχή σας. Τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα από ότι τα μειονεκτήματα οπότε σκεφτείτε καλά το επόμενο βήμα αλλά κάντε το μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής προς το τέλος του μήνα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα χρειαστεί να προχωρήσετε με πολύ συγκεκριμένο πλάνο και να έχετε στο μυαλό σας την ρεαλιστική εικόνα. Οποιαδήποτε συναισθηματική φόρτιση ή παρεμβολή ενδέχεται να σας απομακρύνει από την αντικειμενικότητα μιας κατάστασης.