Μεταξύ 11πμ και 1μμ καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές δράσεις μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Το πέρασμα της στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια πολύ βαθιά όνειρα και επιθυμίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε ή θέλετε να επεκτείνετε. Χρησιμοποιείστε όλα τα μέσα που διαθέτετε ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να ζητήσετε την βοήθεια και άλλων ανθρώπων.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με το σπίτι και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μια πινελιά ομορφιάς και αισθητικής θα δώσει έναν νέο αέρα είτε στο περιβάλλον σας είτε στις προσωπικές σας σχέσεις.

Για τους Διδύμους, οι καταστάσεις τρέχουν και εσείς ευέλικτα κινείστε γύρω από αυτές. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε ακόμη ένα επίτευγμα αρκεί να είστε πειστική/ός για αυτό που πρεσβεύετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας προς το μεσημέρι δίνοντας την σκυτάλη σε θέματα που σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά ή κάτι πολύτιμο που έχετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Διεκδικείστε τις αξίες σας αλλά με μαεστρία.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Καλό θα είναι να προσέξετε να μην υπάρξουν προστριβές ή εντάσεις με άτομα τα οποία θέλετε να κρατήσετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να επηρεάσουν την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης. Κάντε τα πράγματα όπως πρέπει και σεβαστείτε τους ρυθμούς σας, χωρίς να πιεστείτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μέσω της κοινωνικότητάς σας μπορείτε να φέρετε αυτό που ζητάτε. Μην πιέσετε τις καταστάσεις απλά επιμείνετε στον στόχο που έχετε βάλει εξαρχής.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να μην χάσετε τις ισορροπίες, εκεί που δεν θα το θέλατε. Η ανάγκη να δραματοποιήσετε μια κατάσταση θα είναι έντονη γιαυτό κινηθείτε με ασφάλεια και με αντικειμενικότητα.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας να σας καθοδηγήσουν. Ένα όραμα είναι ενεργό και έχετε τα εργαλεία να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε διαλλακτική στάση. Ειδικά αν έρθετε σε επαφή με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος ή συγγενείς κρατήστε χαμηλά τους τόνους και τον ρυθμό.

Για τους Υδροχόους, έντονη η δυναμική σήμερα ειδικά σε τομείς όπως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους. Δώστε χρόνο και κυρίως χώρο στον συνομιλητή σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Μπορείτε να προσθέσετε χάρη και ομορφιά σε μια δραστηριότητά σας περνώντας τον χρόνο σας κυρίως πιο ανάλαφρα.