Λίγο το κύμα, λίγο τα κοκτέιλ, λίγο τα «καυτά» κορμιά στην παραλία… Ε, δεν θέλει και πολύ για να ερωτευτούν!

Άλλωστε και το καλοκαίρι ως εποχή, είναι άκρως ερωτική. Σε προδιαθέτει να ψαχτείς πιο έντονα για να βρεις το άλλο σου μισό ή αν είσαι single από άποψη να… ξεσαλώσεις λίγο και να το διασκεδάσεις. Από τα δώδεκα πάντως, τέσσερα είναι τα ζώδια με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ζήσουν ένα «καυτό» καλοκαίρι και να τη «δουν» Greek lovers. Πάμε να δούμε ποια είναι και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο κατεξοχήν κυνηγός. Είναι αυτός που με το που θα πατήσει το πόδι του στην παραλία, θα ξεκινήσει να αναζητά το υποψήφιο «θύμα» του. Είναι και αθλητικός τύπος, συνήθως έχει ωραίο κορμί, θα κάνει και εντυπωσιακά θαλάσσια sports και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Και όταν εντοπίσει τον «στόχο» του, δεν θα διστάσει να προσεγγίσει, να κάνει την πρώτη κίνηση, να κεράσει ποτά/κοκτέιλ και αν όλα πάνε καλά να συνεχίσει τη βραδιά με… sex on the beach μέχρι το πρωί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος από την άλλη είναι ρομαντικός και χαμηλών τόνων. Και επειδή συνηθίζει να πηγαίνει στα ίδια μέρη αρκετά συχνά, νιώθει οικεία και άνετα για να μπορέσει να φλερτάρει και να ερωτευτεί. Άσε που μπορεί να περάσει τις διακοπές του στο χωριό του, όπου θα ξανασυναντήσει άτομα με τα οποία μεγάλωσε μαζί ή πέρασε κάποια καλοκαίρια κτλ και θα του είναι πιο εύκολο να κάνει το πρώτο βήμα και να ερωτευτεί. Ο Καρκίνος για να «λειτουργήσει» πρέπει να εμπνέεται και από το περιβάλλον και αν βρίσκεται είτε σε νησί που έχει ξαναπάει πολλές φορές, είτε στο χωριό του που το θεωρεί «σπίτι» του, τότε άνετα θα την δει Greek lover.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ο απόλυτος Greek lover. Είναι το ζώδιο που θα την «πέσει» σε κάθε τουρίστρια για να «διαφημίσει» την χώρα μας και να επιβεβαιώσει την φήμη του Έλληνα εραστή. Θα κεράσει ποτά, φαγητά, θα είναι large, επιβλητικός, αλλά και διαχυτικός με κάθε παρουσία που του τραβά την προσοχή. Και επειδή ένας Λέοντας ποτέ δεν πηγαίνει στην παραλία λέτσος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα με το στυλ του και θα έχει κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τελευταίος της «παρέας» είναι ο Ιχθύς. Μπορεί ο Κριός και ο Λέοντας να είναι πιο εξωστρεφείς, διεκδικητικοί και παθιασμένοι, ωστόσο ο Ιχθύς είναι σαν τον Καρκίνο. Ρομαντικός ως το κόκαλο. Εμπνέεται από τη θάλασσα, την παραλία, τον ήχο του κύματος και το φεγγάρι. Το καλοκαίρι για εκείνον είναι η πιο ειδυλλιακή περίοδος και ο έρωτας του έρχεται εντελώς φυσικά. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι συνταρακτικό για να ερωτευτεί. Του αρκεί μια ματιά ή ένα χαμόγελο και… τέλος. Τον μαζεύουν με τα κουταλάκια από τις παραλίες.

astrology.gr