Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με 6-1 και ανέβασε το ρεκόρ του στους 19 πόντους, ενώ η θεσσαλική ομάδα παρέμεινε στους εννέα πόντους.

Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ Β' επέβαλλε τον ρυθμό του, οπού έκανε το 1-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη στο 16' λεπτό. Με πλασέ ο Κουαλιάτα έκανε το 2-0 για τους "ασπρόμαυρους" στο 19' λεπτό.

Με ανάποδο ψαλίδι ο Γκορντεζιάνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους στο 3-0. Ο ΠΑΟΚ Β' προηγήθηκε με 5-0 στο ημίχρονο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηστραβού στο 35' λεπτό, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πλασέ στο 45+1' λεπτό.

Ο Απόλλων Λάρισας μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο σε 5-1, αφού ο Σιατραβάνης έφυγε στη κόντρα μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου και έβαλε γκολ στο 52' λεπτό. Στο 69' λεπτό, ο Μπράντονιτς πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και έκανε για τον ΠΑΟΚ Β' το 6-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.