Του έκανε πλάκα! Ο Διαγόρας συνέτριψε με το εμφατικό 5-0 τον αποδεκατισμένο Απόλλωνα Λάρισας τη Δευτέρα (19/2) για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2, πανηγύρισε το τρίτο του τρίποντο και ταυτόχρονα έπιασε τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Οι Ροδίτες έκαναν το παιχνίδι τους, βρήκαν έναν διαλυμένο αντίπαλο και δεν πάτησαν φρένο σε κανένα σημείο του αγώνα. Φαίνεται κάτι τέτοιο και από την έκταση που πήρε το σκορ.

Δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο οι Θεσσαλοί που προκάλεσαν θλίψη με την εμφάνισή τους και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Πήγαν στη Ρόδο με 14 παίκτες. Κάποιοι ήταν τραυματίες, άλλοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν και ο καθένας καταλαβαίνει τους λόγους εκ του αποτελέσματος.

Ο Διαγόρας έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα χαμηλής δυναμικής, αλλά με διάθεση και παίκτες που θέλουν να διακριθούν. Κάποιοι εξ αυτών είναι αρκετά ταλαντούχοι και κάπως έτσι έρχονται οι νίκες. Το ρόστερ είναι μεν κοντό, αλλά γίνεται καλή δουλειά. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας, ένα αποτέλεσμα πολύτιμο στην προσπάθεια για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα 2.

Το ματς φάνηκε από πολύ νωρίς πώς θα εξελιχθεί. Οι Παραστατίδης και Βουργουτζής έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 17' και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βουργουτζής διαμόρφωσε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, το σόου συνεχίστηκε και στο δεύτερο. Εκεί πρώτος βρήκε δίχτυα ο Μπούμπας στο 47' και ακολούθησαν οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Στο 63' ο Παραστατίδης έκανε το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 από τον Βουργουτζή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Παπαϊωάννου (54′ Οικονομίκος), Τάτσης, Μανιώτης, Καραμάνης (46′ Μαγκάκης), Μπούμπας (56′ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Βουργουτζής, Παραστατίδης, Πετράκης (56′ Χότζα), Λαϊούελ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56′ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (65′ Κλιγγόπουλος), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.

a-sports.gr