Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο όμιλος “Αlfa Wood Group” θα είναι ο “Bronze Sponsor” της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Πρόκειται για συνέχιση και αναβάθμιση της συνεργασίας με το λογότυπο να βρίσκεται πλέον στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισής μας.

Σε δήλωση της εταιρίας αναφέρεται: «O όμιλος Alfa Wood Group με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνέχιση της χορηγικής του συνεργασίας με την ΑΕΛ για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν, μία ιστορική ομάδα που αξίζει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής. Η Alfa Wood Group υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Η ευγενής άμιλλα, η συνεργασία, η αξία του “ευ αγωνίζεσθαι” είναι ορισμένες από τις αξίες που ασπάζεται ο όμιλος και “υπηρετεί” η ΑΕΛ σε κάθε της ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ευχόμαστε μία ανοδική πορεία στη βασίλισσα του θεσσαλικού κάμπου που θα γεμίσει σε όλους τους φιλάθλους ανεπανάληπτες αθλητικές στιγμές!!!».

Ο όμιλος Alfa Wood Group, είναι ένα όνομα ταυτισμένο με την αξιοπιστία και την καινοτομία στον κλάδο της βιομηχανίας του ξύλου και πλέον και της παραγωγής ενέργειας. Διανύει 42 συνεχή έτη παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, διατηρεί τις βασικές σταθερές αξίες : δυναμισμός, πίστη, αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης.

Είναι ένας ζωντανός, μεγάλος εξαγωγικός όμιλος, με 3 εργοστάσια, στη ΒΙΠΕ Λάρισας, στα  Γρεβενά και Νευροκόπι, απασχολώντας περισσότερους από 400 εργαζομένους και κύκλο εργασιών 85 εκατομμυρίων ευρώ και το 40% προέρχεται από τις εξαγωγές.

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου,  δίνουν τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και όλους τους συνεργάτες του ομίλου, να δουλεύουν και να συνδυάζουν υλικά για τα επερχόμενα έργα τους επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη συλλογή διακοσμητικών επιφανειών, Laminate πατωμάτων, πάγκων, πορτών, πάνελ διακόσμησης τοίχου και μαρκετερί. Επίσης ο όμιλος παράγει προϊόντα θέρμανσης πέλλετ και μπριγκέτα.

Τα προϊόντα του ομίλου έχουν όλες τις αναγνωρισμένες διεθνώς πιστοποιήσεις για χαμηλή εκπομπή φορμαλδεΰδης, ενώ ο όμιλος παρέχει την διασφάλιση ότι για την παραγωγή των προϊόντων χρησιμοποιείται ξυλεία από ορθολογικώς διαχειριζόμενα δάση , πιστοποιημένα από το πρόγραμμα για την Έγκριση της δασικής πιστοποίησης (FSC)

Η Alfa Wood Group στηρίζει την ελληνική οικονομία και προωθεί την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων του στις διεθνείς αγορές, με εξαγωγές στα Βαλκάνια, Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική.