Στην ετήσια γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό που έγινε το πρωί της Κυριακής 6 Αυγούστου αναλυθήκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός καθώς και γενικά τα παράλια του νομού Λάρισας.

Στην συνέλευση, όπως αναφέρει ο σύλλογος, συζητήθηκε το διαχρονικό θέμα της κατασκευής της γέφυρας με Νέους Πόρους στο οποίο επιτέλους πρέπει να δοθεί μια λύση και για να γίνει αυτό  χρειάζεται οπωσδήποτε συνάντηση και προγραμματισμός ενεργειών των δυο Περιφερειαρχών Θεσσαλίας και Μακεδονίας κου Αγοραστού και κου Τζιτζικώστα ώστε να δοθεί επι τέλους λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Στην πρόσβαση με την ΠΑΘΕ το οποίο απασχολεί όλα τα παράλια του νομού Λάρισας καθώς ισχύει το απαράδεκτο φαινόμενο για όσους επισκέπτες έρχονται από βόρεια η μόνη είσοδος για τα παράλια του νομού Λάρισας είναι από Πλαταμώνα χωρίς καμμιά σήμανση και μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές.

Έγινε αναφορά στο τεράστιο πρόβλημα του καθαρισμού των οικοπέδων που αποτελούν εστία μόλυνσης αλλά και κίνδυνο φωτιάς για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη οι οικοπεδούχοι οφείλουν πλέον να τα καθαρίζουν καθ’όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Επίσης έγινε αναφορά στη ανάπλαση της παραλιακής ζώνης η οποία θα δώσει ώθηση για ανάπτυξη της περιοχής

Έγινε ειδική αναφορά στο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο, καθώς και στην επέκταση του προγράμματος ασφαλτόστρωσης δρόμων.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κος Μανώλης Γεώργιος οι βουλευτές κκ. Κέλλας Χρήστος και Κόκκαλης Βασίλειος  ο αντιπεριφεριαρχης κος Πινακάς Βασίλειος ο πρώην δήμαρχος κος Κολλάτος Κων/νος  οι αντιδήμαρχοι Τεμπών κκ. Νικολάου Γεώργιος και Βλάχος Αθανάσιος,  ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κος Καλτσάς,  η επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Κωστή Μαρία, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Τεμπών κος Σπύρος Κυριαζής ο πρόεδρος των Μεσαγγάλων κος Γελαδάρης Γεώργιο και η πρόεδρος Κουλούρας κα Μπακόλα Γαρουφαλλιά.