Εντός του κτιρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνήλθε χθες βράδυ η ομάδα των υποψηφίων που στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, με κεντρικό θέμα την κατάσταση στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλικής επικράτειας.

Το κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ, ήταν βαρύ, όπως άλλωστε αναμενόταν, καθώς η καταστροφή σε υποδομές και περιουσίες είναι πραγματικά ανείπωτη.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο περιφερειάρχης από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εξέθεσε την κατάσταση στους συνυποψηφίους του και τους ανέλυσε τα δεδομένα βάσει των οποίων θα γίνουν τα βήματα της ανασυγκρότησης.

Έκδηλη ήταν η ανησυχία και για τις εκλογικές επιπτώσεις της θεομηνίας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, αν και μετρήσεις ακόμα δεν υπάρχουν.

Στην συνεδρίαση παρέστη μάλιστα και επικοινωνιολόγος ο οποίος μίλησε και έδωσε κατευθύνσεις για τον επικοινωνιακό χειρισμό των επιπτώσεων της κρίσης.

Σε ότι αφορά την Αθήνα και τις αποστάσεις του Μαξίμου από τον Κώστα Αγοραστό, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Θεωρείται πάντως πιθανό ότι η στάση του Μητσοτάκη έναντι του περιφερειάρχη Θεσσαλίας θα αποσαφηνιστεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με ιδιαίτερη αναφορά στη Θεσσαλία.

Κώστας Τόλης kosmoslarissa.gr