Το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023 στις 21:00μ.μ., συνεδρίασε στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου, η επιτροπή εκλογικού αγώνα του κόμματος ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Χρήστος Στεφόπουλος, απεσταλμένος του Τομέα Οργανωτικού του κινήματος, υποψήφιοι βουλευτές, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, οι Δημοτικές Οργανώσεις του νομού, οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και πρώην γραμματείς περιφερειακών και νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στρατευμένοι στην κοινή προσπάθεια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

“Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννης Μαλάκος και ο Χρήστος Στεφόπουλος, από τον Τομέα Οργανωτικού του κινήματος, αφού επισήμαναν την αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τις παλινωδίες τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησαν από όλα τα μέλη εγρήγορση και συστράτευση τις επόμενες ημέρες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ορίστηκαν η επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού και η εκτελεστική γραμματεία που αποτελείται από τα μέλη της Νομαρχιακής & της Κεντρικής Πολ. Επιτροπής καθώς και τον πρώην βουλευτή Βασίλη Έξαρχο.

Τη νομική κάλυψη και υποστήριξη ανέλαβε για μια ακόμα φορά ο Λαρισαίος δικηγόρος Μάριος Σπυράτος με τεράστια εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις.

Προγραμματίστηκαν κινητοποιήσεις, κλιμάκια παρουσία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών για μοίρασμα φυλλαδίων σε όλους τους μαζικούς χώρους, επισκέψεις σε μεγάλους εργασιακούς χώρους και η έλευση του προέδρου στη Λάρισα με κεντρική ομιλία.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια καλούνται να παίξουν οι νεότερες γενιές, οι οποίες γυρνώντας την πλάτη τους στο φόβο επιλέγουν να πάρουν την απόφαση της αλλαγής.

Μαζί με τον κόσμο της αγροτιάς, τους μισθωτούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους συνταξιούχους, όλοι μαζί ας δώσουμε το μήνυμα ότι ο Ήλιος ο Πράσινος θα λάμψει πιο φωτεινά από ποτέ.

#Μαζί για τη νίκη!”