Την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει η 25μελης Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: 

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου, αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου πού ο λαός με την ψήφο του ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένει ενεργή στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της Ν.Δ.

Παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, να διεκδικούμε λύσεις, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί στα ουσιαστικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν μετατοπίστηκε, δεν μεταλλάχθηκε, δεν άλλαξε. Ισχύουν η πολιτική διακήρυξη και οι πολιτικές αποφάσεις του 3ου Συνεδρίου του Μαΐου του 2022.

Συνεπώς, λειτουργώντας ως συγκροτημένη πολιτική οργάνωση και ως κόμμα που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας θα υπερβούμε τις σημερινές δυσκολίες και θα πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους, που είναι και οι στόχοι της ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας.

Την Τρίτη, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα συνεδριάσει η 25μελής Νομαρχιακή Επιτροπή μετά την ανασυγκρότησή της, με σκοπό να ορίσει:

-Την επταμελή γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής.

-Την ανάθεση των θεματικών στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

-Τις δράσεις μας αμέσως μετά τις γιορτές."