Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος, στην οποία ο Λαρισαίος βουλευτής είχε την ευκαιρία να θέσει στον πρωθυπουργό μια σειρά θεμάτων που αφορούν το νομό Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καπετάνος τον ενημέρωσε για την πορεία των αγροτικών και κτηνοτροφικών αποζημιώσεων, για τις ανησυχίες των κατοίκων των παρακάρλιων χωριών που έχουν δει την περιουσία τους να χάνεται κάτω από τόνους νερού.

Σημαντική θέση στην συζήτηση είχε και το θέμα του δρόμου Φαρσάλων-Λάρισας, με τον Λαρισαίο πολιτικό να επισημαίνει στον πρωθυπουργό την επικινδυνότητα του δρόμου, την ήδη ολοκλήρωση της μελέτης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ανάγκη μέσου χρηματοδότησης για την δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου που θα διευκολύνει χιλιάδες οδηγούς.

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη συνέχισης και ολοκλήρωσης του Φράγματος της Σκοπιάς γεγονός που επιβεβαίωσε ότι προχωράει κανονικά και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Συνάμα, ο κ. Καπετάνος ανέφερε στον Πρωθυπουργό την ανάγκη της μη περεταίρω αποδυνάμωσης των τραπεζικών υποκαταστημάτων στο νομό Λάρισας που μετά την θεομηνία έχει ανάγκη στήριξης και όχι αποδυνάμωσης από πλευράς τραπεζών.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των 7 δήμων του Νομού αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υλοποίηση έργων υποδομής ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Τέλος ο κ. Καπετάνος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνηση σύσσωμη, στάθηκαν δίπλα στην Θεσσαλία στα δύσκολα, αμέσως μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Μάλιστα ο Χρήστος Καπετάνος προσέφερε στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ μια φωτογραφία σε κορνίζα, της κεντρικής πλατείας της Λάρισας του έτους 1950 δια χειρός του μεγάλου Λαρισαίου φωτογράφου Τάκη Τλούπα.

Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:

«Όταν συναντάσαι με τον Πρωθυπουργό πρέπει να είσαι έτοιμος να θέσεις θέματα που αφορούν το νομό σου, για να μπορέσεις να συμβάλλεις στην επίλυση ζητημάτων που ιεραρχούνται αναλόγως και όχι να κάνεις μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Η Κάρλα, οι αποζημιώσεις των αγροτών μέσα από τον ΕΛΓΑ και την Κρατική Αρωγή, ο πολύπαθος δρόμος Φάρσαλα-Λάρισα, η οικονομική ενίσχυση των δήμων του νομού μας και της Περιφέρειας και η ενίσχυση των τραπεζικών υποκαταστημάτων του νομού Λάρισας, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης.

Ευχαρίστησα και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που με εμπιστεύτηκε 5,5 χρόνια ως Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας όπου και αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης, η οποία συνεχίζεται και ενισχύεται από μία άλλη θέση σήμερα, την θέση του βουλευτή.

Ο στόχος ο δικός μου είναι ένας και για τον λόγο αυτό πολιτεύθηκα.

Να κάνουμε το νομό Λάρισας πρωταγωνιστή σε μια Ελλάδα που η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούν τις συνθήκες για ιστορικές τομές και μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την ζωή των συμπατριωτών μας».