Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με την Προϊσταμένη Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΔΥΠΑ Θεσσαλίας, Κέλλυ Γεροστέργιου, και τον Διευθυντή του ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, Δημήτρη Γεράση.

Κατά τη συνάντηση διαμορφώθηκαν οι προϋποθέσεις της νέας συνεργασίας του Δήμου Τυρνάβου με τη ΔΥΠΑ στο πεδίο της Επαγγελματικής Κατάρτισης με την οργάνωση και υλοποίηση νέων προγραμμάτων για ανέργους που απαντούν στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας. Σύντομα τα νεότερα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των πολιτών.

Ο Δήμος Τυρνάβου στηρίζει τους ανέργους, κάθε μορφή επιμορφωτικού προγράμματος που τους αφορά, διεκδικεί από την κυβέρνηση κρατική χρηματοδότηση και αγωνίζεται για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com  καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).