Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε την Τετάρτη 09/02/2024 συνάντηση με τα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) του 1ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας. Συζητήθηκαν θέματα εκπαίδευσης και σχολικής διαρροής παιδιών Ρομά.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοινωνική Λειτουργό, κ. Βασιλική Σαρμανιώτη και την Ψυχολόγο κ. Ελένη Μπάκου, για το θερμό κλίμα συνεργασίας και την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2021-2027» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).

Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Παραρτήματος Ρομά, τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.