Θέματα που αφορούν έργα υποδομών στην επαρχία Φαρσάλων, έθεσε ο Δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του τελευταίου στη Λάρισα.

Ο κ. Εσκίογλου μεταξύ άλλων εστίασε στην ανάγκη περαιτέρω χρηματοδότησης των υπό ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες ωστόσο, για την ένταξη του μεγάλου έργου, προϋπολογισμού άνω των 21 εκ. ευρώ, για τη λύση του υδρευτικού των Φαρσάλων.

Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία σε ότι αφορά την αγροτική οδοποιία του Δήμου, εξηγώντας πως «είναι ένα διαρκές έργο που πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται, αλλά ζωτικής σημασίας σε μία περιοχή που ζει ως επί το πλείστον από τον πρωτογενή τομέα, τόσο για τις καλλιέργειες, όσο και για τις μεταφορές αγροτικών προϊόντων».

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή και ο Φαρσαλινός πρώην πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Καπετάνος.