Η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με ανακοίνωσή της απαντά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και καταφανέστατα ψεύδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Τα όσα ελέχθησαν σήμερα από τον δήμαρχο Θανάση Μαμάκο για έλλειμμα στον Δήμο Λαρισαίων συνιστούν συκοφαντίες και είναι καταφανέστατα ψεύδη.

Είναι βέβαιο σε όσους ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ότι όλα όσα ανέφερε ο κ. Μαμάκος περί ελλείμματος και τα στοιχεία που χρησιμοποίησε, αν δεν προδίδουν επικίνδυνη άγνοια, αποκαλύπτουν δόλο και διάθεση αποδόμησης της συνετής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων επί θητείας μας.

Για όλα αυτά θα απαντήσουμε σε συνέντευξη τύπου αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ.

Μέχρι τότε ίσως μπορέσει να βρει κάποιον Δήμο στη χώρα, ή εάν θέλει έναν προϋπολογισμό από τη θητεία που ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών, επί δημαρχίας Τζανακούλη, όπου όλα τα αιτήματα των υπηρεσιών του Δήμου εντάσσονταν στον προϋπολογισμό.

Συνεχίζει, δυστυχώς, με την τακτική της τοξικότητας και του ψεύδους που χάραξε από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, κορυφώθηκε την περίοδο του Daniel που συνέπεσε με τις εκλογές και ακολούθησε και μετά από αυτές.

Συνεχίζει έτσι και σήμερα. Ο στόχος του είναι συγκεκριμένος: Προετοιμάζει το έδαφος για να πάρει πίσω και να ακυρώσει όλα όσα ανέξοδα υπόσχονταν προεκλογικά, από τράμ μέχρι εσπλανάδες."