Στον τελικό των play off ανόδου της Α2 Γυναικών προκρίθηκαν τα κορίτσια της ΕΑΛ, αφού απέκλεισαν στα ημιτελικά με 2-0 νίκες την Αργώ Βόλου.

Στους τελικούς θα αντιμετωπίσουν τον Περσέα (Θεσσαλονίκης) και δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/4 στην Θεσσαλονίκη.

Ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Περσέα να έχει το πλεονέκτημα της έδρας καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο, στο γεμάτο κόσμο «κλειστό» του 1ου Γυμνασίου, η ομάδα γυναικών της ΕΑΛ κέρδισε την αντίστοιχη της Αργώ Βόλου με 3-0 (25-19,25-14, 25-17)

Στα ευχάριστα του αγώνα και η επάνοδος της Αποστολίας Αλβίζου, μετά τον τραυματισμό της στο τέλος του περυσινού πρωταθλήματος.

(Ιόβτσεβ Δημήτρης) Παπαστεργίου Πηνελόπη – Καβριγιάννη Ρούλα – Μαργαριτοπούλου Μαρία – Παπακώστα Βασιλική – Κασιούρ Όλια - Δικαστοπούλου Νεφέλη(Λ) – Κουτρουμπή Ειρήνη – Αλβίζου Αποστολία - Παυλίδη Θεοφιλία – Εξαδάκτυλου Δήμητρα - Μαργαριτοπούλου Δανάη – Κυριζοπούλου Ιωάννα(Λ) -Κυριαζή Εύα - Κονιατσιώτη Λίνα.

Η διοίκηση της ΕΑΛ συγχαίρει το τμήμα βόλεϊ γυναικών και εύχεται καλή επιτυχία στους τελικούς.