Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “ο Πύρρος”, παρευρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Οδυσσέας Μπόρος έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “ο Πύρρος” και στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια της Βορείου Ηπείρου.

Ο Χρήστος Καπετάνος εξήρε το σπουδαίο έργο του Συνδέσμου στο νομό Λάρισας και την προσφορά τους στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία.

«Είναι αξιέπαινο το έργο του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας και αποτελείτε παράδειγμα για όλους μας με τη συνεισφορά σας στην διατήρηση της παράδοσης του λαού μας. Ιδιαίτερα δραστήρια τα μέλη του Συνδέσμου διοργανώνουν δράσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης κοινωνικών ζητημάτων αλλά και προάγουν την παράδοση μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια, που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο διατηρώντας τις θύμησες για τους παλιούς αλλά και διδάσκοντας την ιστορία τους στους νέους.

Είναι διάχυτη η πικρία όλων μας για τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται και μας βρίσκουν ενωμένους στο πλευρό των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών μας».
Αυτά δήλωσε ο Λαρισαίος βουλευτής και στη συνέχεια συνεχάρη τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “ο Πύρρος”, καθώς και τα μέλη του ΔΣ.