Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Όσσας το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.

Τον μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Κύριλλος, συλλειτουργούντων του εφημέριου του ιερού ναού π. Ευθυμίου και των πατέρων των γειτονικών ενοριών π. Γεωργίου, π. Αθηναγόρα, π. Πορφυρίου και π. Σέργιου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Κύριλλος και αναφέρθηκε στα πνευματικά και ασκητικά χαρίσματα του Μέγα Αντωνίου, προτρέποντάς μας να ακολουθήσουμε τη ζωή Του και να παραδειγματιστούμε από τον έντιμο βίο Του.

Προ της απολύσεως πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στους δρόμους γύρω από την πλατεία της Όσσας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο π. Κύριλλος ευχαρίστησε τους ιερείς, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους πιστούς και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών που τίμησαν με την παρουσία τους τον Μέγα Αντώνιο.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Σολωμός, δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι δημοτικών Κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, πλήθος πιστών και προσκυνητών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης ευχήθηκε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες και υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους.