Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στην Ελάτεια, ο Αθλητικός Σύλλογος "Θύελλα Ελάτειας", πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του, στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου.
Αρκετοί δημότες, φίλαθλοι και φίλοι της Ομάδας έδωσαν το παρών τιμώντας την Ομάδα τους και αποδεικνύοντας τη στήριξή τους σε αυτή.

Την αθλητική εκδήλωση και την στήριξή του στην Ομάδα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Ακόμη, παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Γκανάτσιος, Παναγιώτης Γκατζόγιας και Γιώργος Ντόντος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτειας κ. Ιωάννης Ζάρρας, ο τοπικός σύμβουλος Ελάτειας κ. Χρήστος Στάχταρης, η Πρόεδρος του ΜΕΣ. Ελάτειας κα Βασιλεία Καραίσκου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τσούγιας, πρόεδροι ποδοσφαιρικών Ομάδων και φορέων. Εκ μέρους της ΕΠΣ Λάρισας, τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Ιωάννης Γκουτζαμάνης, Κώστας Κουρδής και ο υπάλληλος της ΕΠΣΛ Αχιλλέας Σταυρίδης.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε μεταξύ των άλλων:
"Η Θύελλα Ελάτειας είναι μία ιστορική ομάδα του Δήμου Τεμπών, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες αθλητικές ομάδες του Δήμου μας. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε τις τοπικές μας ομάδες, διότι εκτός από την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες, αποτελούν κίνητρο για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον Πρόεδρο κ. Κώστα Κίτσιο, όσο και στον προπονητή κ. Θοδωρή Σολωμό και τα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στη συγκεκριμένη ομάδα και πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Να θυμάστε ότι με την ύπαρξή σας, ζωντανεύετε το χωριό μας! Εύχομαι από καρδιάς να είστε δυνατοί, "ετοιμοπόλεμοι" για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και πάντα επιτυχίες".