Στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, εντάσσεται, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η πολιτικός μηχανικός Αναστασία (Νατάσα) Μπαρμπούτη.

Η κα. Αν. Μπαρμπούτη, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Λάρισας και είναι διπλωματούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού από το 1997 και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μητέρα μιας 17χρονης κόρης.

Ανήκει στη χορευτική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας από το 1979 που ιδρύθηκε και τα τελευταία 2 χρόνια είναι και μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Λ. συμμετέχοντας ενεργά στις αποφάσεις και δράσεις που το αφορούν.

Σε σχετική δήλωσή της για τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, η κα. Μπαρμπούτη σημειώνει τα εξής:

«Εχοντας πλήρη αντίληψη των ικανοτήτων μου, της μορφής και της λειτουργίας της πόλης στην οποία γεννήθηκα και ζω, θεωρώ ότι είναι η σωστή στιγμή να συμμετέχω στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλευρό του νυν Δημάρχου κ. Απ. Καλογιάννη, για να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαι ικανή, αξιόπιστη και πρόθυμη να αφιερώσω τα μέγιστα από πλευράς μου, ώστε να συμβάλλω στο να αποκτήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε.»