Μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας επισκέφθηκαν το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων που στεγάζεται στον Μύλο του Παππά, στον παλιό αλευρόμυλο της Λάρισας.

Υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης του Μουσείου κ. Κων. Κώνστα, συμμετείχαν σε μια ενδιαφέρουσα Χριστουγεννιάτικη δράση με τίτλο «Χρονοκάψουλα για τη Λάρισα- Ιστορίες του σήμερα για το αύριο».

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον χρόνο, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία συμπληρώνοντας ένα εικονογραφημένο έντυπο να δώσουν το δικό τους μήνυμα για το μέλλον, εκφράζοντας τις σκέψεις τους και τις ανησυχίες τους για την πόλη της Λάρισας. Συγκεκριμένα εναπόθεσαν στη Χρονοκάψουλα εκτός από το έντυπο και ένα προσωπικό μικρό αντικείμενο, που αντικατοπτρίζει τις σημαντικές στιγμές που βίωσαν το έτος 2022.

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών δράσεων του τμήματος ΚΑΠΗ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις από τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας στο Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων. Για τις ακριβείς ημερομηνίες θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση στα ΚΑΠΗ, που είναι εγγεγραμμένα.