Συνάντηση με κλιμάκιο από την τοπική κοινότητα Αρμενίου είχε ο Δήμαρχος Κιλελέρ θανάσης Νασιακόπουλος στο δημαρχείο της κοινότητας.

Αρχικά στη συνάντηση τέθηκε το θέμα που αφορά στις αποζημιώσεις από τις καταστροφές. Να επισημανθεί ότι η ευρύτερη περιοχή του Αρμενίου είναι μία περιοχή που επλήγη με σφοδρότητα από τις θεομηνίες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το κλιμάκιο για την πορεία των αιτήσεων και της ενέργειες της δημοτικής αρχής για την επίσπευση της καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

Το κλιμάκιο ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι βρίσκονται σε τελικό στάδιο οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των οδών αλλά και των οικοπέδων που επλήγησαν από τις θεομηνίες Daniel και Elias.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης να ανατεθεί σε ειδικό μελετητή η εκπόνηση μελέτης που θα αφορά σε αποχετευτικό έργο για τα όμβρια ύδατα της περιοχής.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα των αντιπλημμυρικών χάνδακων καθώς και η διάνοιξη και ο καθαρισμός από φερτά υλικά των ρεμάτων της περιοχής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η υδροδότηση στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου και η ολοκλήρωση της ανακατασκευής, με σύγχρονες προδιαγραφές, του γηπέδου 5x5.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ελένη Ζωιοπούλου και Αλέκος Χονδρονάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Θεοχαρόπουλος, η Γ.Γ. του Δήμου Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κολοβός και τα μέλη του Τ.Σ της κοινότητας Αρμενίου Σπυρίδων Ξανθόπουλος και Κωνσταντίνος Τζιαμαλής.