Σε μια όμορφη, ζεστή και ουσιαστική εκδήλωση στο 32ο Δημοτικό Σχολείο παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Βασικός σκοπός της παρουσίας του δημάρχου στο σχολείο ήταν η παράδοση ενός ποδηλάτου στον μαθητή της ΣΤ’ τάξης Α.Κ. ο οποίος αναδείχθηκε ένας εκ των δυο τυχερών, για τη συμμετοχή του στη δράση «Πάρκο Ανακύκλωσης» που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κεντρική πλατεία.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του δημάρχου στο σχολείο, μαθητές υπέβαλλαν ερωτήματα σχετικά με θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την ανακύκλωση, το πράσινο στην πόλη κλπ.

Ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Παν. Νταής, ο οποίος παρέστη επίσης στην εκδήλωση, όπως και η πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δ. Λαρισαίων Ευαγ. Αργυροπούλου, απάντησαν με χαρά στις ερωτήσεις των μαθητών.

Ακολούθησε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ενώ αμέσως μετά ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους διευθυντές των 32ου και 16ου Δημοτικού Σχολείου κα. Εύη Μποντικούλη και Ηλία Θεοδώρου αντίστοιχα, τους εκπαιδευτικούς των δυο σχολείων καθώς και με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 32ου ΔΣ κα. Χρύσα Μαλκότση.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων.