Την απουσία της κρατικής αρωγής και της κρατικής μέριμνας και φροντίδας για την αποκατάσταση των ζημιών, διαπίστωσε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, σε νέα επίσκεψή του σήμερα, στις πλημμυρόπληκτες Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε από κοντά με κατοίκους και πραγματοποίησε αυτοψία, ακούγοντας παράπονα και επισημάνσεις, τις οποίες όπως τόνισε, θα φέρει άμεσα στη βουλή.

Σε δήλωσή του, ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε τα εξής: «Από τη νέα επίσκεψή μου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, είναι ξεκάθαρο ότι οι πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας βρίσκονται ακόμη στο περίμενε. Μετά την «πλημμύρα» διαβεβαιώσεων από την κυβέρνηση, ήρθε η αδιαφορία. Χωρίς κρατική αρωγή και μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών. Μέχρι σήμερα δεν έχουν ποζημιωθεί ούτε τα υπόγεια, ούτε οι κοινόχρηστοι χώροι, την ώρα που αξία των ακινήτων στην περιοχή έχει μειωθεί δραματικά.

Η επιδότηση του ενοικίου είναι μόλις για 6 μήνες, τελειώνει τον ερχόμενο Μάρτιο και αφορά μόνον το ήμισυ του μισθώματος. Την ίδια ώρα, ο βρεφονηπιακός σταθμός δεν λειτουργεί, ταλαιπωρώντας πλήθος οικογενειών, ενώ την ίδια μοίρα έχει και το κλειστό γυμναστήριο. Άμεσα θα φέρω το θέμα στη βουλή, ζητώντας εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Δε θα σταματήσω, μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων» κατέληξε.